VÅRA TJÄNSTER

Torrsättning 50 ton med Travellift
Bottentvätt
Reparationer
Försäkringsjobb
Motorinstallationer
Elinstallationer
Träarbeten
Plastarbeten

Lackning
Marinelektronik
VVS
Svetsning
Rostfritt
Fullservice
Vinterförvaring
Besiktningar
Försäljning
Reservdelar och Tillbehör

Lyftkapacitet med Kalmartruck på 10 ton, Caterpillartruck 4.5 ton och Toyotatruck 4.5 ton med hydraulvagn på 14 ton.
Volvo Penta servicecenter
 

KORNHALLS VARV - DITT PERSONLIGA SERVICECENTER

Hos oss på Kornhalls Varv erbjuder vi Dig och din båt ett helhetskoncept gällande din vinterförvaring. När du är klar med din båt för säsongen lyfter vi upp båten, servar den och gör den redo för vintern, när våren nämrar sig görs båten i ordning enligt Ert önskemål och sjösätts. Det är bara för Dig och din besättning att stiga ombord och åka iväg och njuta av sommarens äventyr. Om någonting skulle inträffa under säsongen finns vi alltid tillgängliga för att hjälpa Dig.

På varvet utför vi invändig och utvändig rekonditionering och vår serviceverkstad som är ett auktoriserat servicecenter för Volvo Penta – utför alla typer av reparationer på motorer, drev, backslag samt byte av motorer.

Kanske vill Du uppdatera din båt under vintern? Vi utför installationer och monterar all typ av utrustning så som navigationssystem, bogpropellrar, ankarspel och mycket mer. Vårt duktiga team på varvet utför också reparation vid skrov- eller plastskador samt försäkringsskador.

Vi utför upptagningar och sjösättningar med vår travellift som hanterar båtar upp till 5.35 meters bredd samt båtar med en vikt på max 50 ton. För att minimera spridning av miljöfarliga ämnen har vi en spolplatta med tillhörande steg-2 reningsanläggning i enighet med miljöperspektivet från Hav och Vattenmyndigheten 2012.

Reservdelar samt tillbehör finner du i vår butik på marinan. I butiken kan du även beställa nya dynor och kapell och vi kan hjälpa till och uppdatera din inredning till din båt.

Varmt välkommen till Kornhall!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.